Op zoek naar een accountant?

Is jullie organisatie vanwege omvang of groei toe aan een AA of RA accountant?
De AA- en RA-accountants van Finnt hebben diepgaande kennis van financiële analyses, audit, risicomanagement en compliance.
 Als specialistisch en persoonlijk bemiddelingsbureau, bemiddelt Finnt finance specialisten, waaronder accountants. Dit doen wij door heel Nederland en voor alle soorten bedrijven. Ben jij tijdelijk of vast op zoek naar een AA- of RA-accountant voor de versterking van jouw team? Na contact stellen wij binnen slechts 48 uur wij  de ideale kandidaat aan je voor.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Accountant?

De Accountant-Administratieconsulent (AA) en Registeraccountant (RA) zijn essentieel voor de financiële zekerheid en transparantie binnen organisaties. Binnen accountancy vervullen zij dé sleutelrol als bewakers van de financiële integriteit en compliance. AA- en RA-accountants zijn meesters in het interpreteren van complexe financiële gegevens, het opstellen van gedetailleerde financiële rapporten en het waarborgen van strikte naleving van boekhoudkundige standaarden en wettelijke voorschriften. 

Vaardigheden van onze accountants

De accountants van Finnt verifiëren niet alleen de financiële transacties, maar adviseren ook over de accountingstandaarden, het ontwikkelen van strategieën voor risicobeheer en bieden waardevolle inzichten aan het management en stakeholders. Als betrouwbare adviseurs dragen ze bij aan het optimaliseren van financiële processen, het minimaliseren van fraude- en compliance-risico’s en het handhaven van een betrouwbare financiële structuur binnen de organisatie.

Onze accountants vormen de kern van iedere gedegen financiële strategie. Ze zijn de sleutel tot financiële zekerheid en betrouwbaarheid en bieden een onmisbare leidraad voor weloverwogen besluitvorming. Ze brengen daarbij ervaring mee op het gebied van Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx en andere vele andere vormen van verslaglegging.

De systemen waar onze specialisten mee werken zijn onder meer: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemart binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat zich in heel Nederland richt op het matchen van financiële experts met diverse organisaties. We vervullen functies op alle niveaus en bieden oplossingen voor interim-opdrachten, werving & selectie, en executive search vraagstukken.

Met een uitgebreid netwerk van meer dan 50.000 financiële professionals, waaronder GL-accountants, boekhouders, financial accountants en andere posities op het gebied van accounting en controlling, leveren wij waardevolle bijdragen aan de financiële aspecten van jouw organisatie. Wil je ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen?

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Accountant nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim accountant

In verschillende situaties biedt een interim accountant (AA/RA) een passende oplossing, zoals bij omvangrijke projecten, moeilijk in te vullen vaste vacatures, of onverwachte uitval van een vaste werknemer. Een snelle invulling van de rol van financieel administrateur is dan van vitaal belang.

Binnen een tijdsbestek van slechts 48 uur presenteren wij geschikte kandidaten. Het is voor ons een bijzondere waardering dat de meeste interim professionals regelmatig via Finnt opdrachten uitvoeren. We koesteren ook het feit dat opdrachtgevers met plezier bij ons terugkeren.

Accountant (AA/RA) nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente accountant

Kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van een geschikte accountant (AA/RA) voor een vaste positie binnen jouw organisatie, of heb je behoefte aan meer informatie hierover? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Finnt is jouw betrouwbare partner voor finance teams en professionals. Met onze uitgebreide expertise in Accounting & Controlling begrijpen we de sector en zijn we goed op de hoogte van de mogelijkheden. Door een toegewijde adviseur vanuit Finnt geloven we in een persoonlijke aanpak. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en ambities, en streven ernaar om de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals optimaal te begeleiden naar een passende functie binnen jouw bedrijf.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een AA of RA accountant? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Accountant nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.