Op zoek naar een assistent controller?

De assistent controller zorgt voor de financiële efficiëntie. Met hun diepgaande kennis van financiële analyse, rapportage en budgettering zijn de assistent controllers van Finnt onmisbaar voor jullie organisatie. Finnt is een persoonlijk en specialistisch financieel bemiddelingsbureau. Wij bemiddelen door heel Nederland finance specialisten, voor alle type organisaties. Ben jij op zoek naar een assistent controller voor jouw onderneming? Aarzel niet en neem contact met ons op. Binnen slechts 24 uur stellen wij  de meest geschikte kandidaten aan je voor.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Assistent controller?

Assistent Controllers hebben een sleutelrol in het coördineren van boekhoudkundige processen, het analyseren van financiële gegevens en het ondersteunen van de controller bij strategische beslissingen. Assistent controllers zijn bedreven in het waarborgen van nauwkeurige financiële verslaglegging, het ontwikkelen van prognoses, het opstellen van gedetailleerde financiële rapporten en het adviseren over optimalisatie van bedrijfsprocessen. Ze spelen een cruciale rol bij het interpreteren van complexe financiële gegevens en dragen bij aan de strategische koers van de organisatie.

Vaardigheden van onze assistent controllers

Het takenpakket van een assistent-controller kan variëren afhankelijk van de organisatie. Onze assistent controllers zijn niet alleen experts in het interpreteren van financiële cijfers; ze zijn de stuurlieden die organisaties begeleiden naar winstgevende beslissingen en duurzame groei. Als er specifieke ervaring of kennis van bepaalde financiële tools vereist is, horen we dat graag. Op die manier kunnen we binnen ons brede netwerk van financiële professionals de ideale kandidaat met de juiste vaardigheden selecteren.

De assistent controllers van Finnt hebben ervaring op het gebied van Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx en andere vormen van verslaglegging.

De systemen waarmee zij werken zijn onder andere, maar niet uitgezonderd: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 24 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemarkt binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak


Finnt is een toegewijd en gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat in heel Nederland actief is in het matchen van financiële specialisten met diverse organisaties. We voorzien in vacatures op alle niveaus en bieden oplossingen voor interim-opdrachten, werving & selectie en executive search.

Ons uitgebreide netwerk telt meer dan 50.000 financiële professionals, waaronder financial controllers, business controllers, project controllers en andere controlling functies. Elk van hen draagt aanzienlijk bij aan de financiële gezondheid van jouw organisatie. Nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde die we voor jou kunnen hebben?

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim assistent controller


In diverse scenario’s kan een interim financieel medewerker een passende oplossing bieden, bijvoorbeeld in het geval van een omvangrijk project, een lastig te vervullen vaste vacature, of plotselinge uitval van een vaste medewerker. In zulke gevallen is een snelle invulling van de functie van assistent controller van cruciaal belang.

Binnen een tijdsbestek van 24 uur kunnen wij geschikte kandidaten presenteren. Het feit dat de meeste interim professionals herhaaldelijk via Finnt opdrachten uitvoeren en dat opdrachtgevers met genoegen bij ons terugkomen, beschouwen wij als een groot compliment.

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente assistent controller


Kunnen wij je assisteren bij het vinden van een geschikte financiële medewerker voor een permanente positie in jouw organisatie, of wil je meer informatie hierover? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Finnt staat klaar als jouw partner voor finance teams en professionals. Dankzij onze expertise in Accounting & Controlling hebben we een diepgaand begrip van de sector en de beschikbare mogelijkheden. Met een toegewijde adviseur vanuit Finnt hanteren we een persoonlijke benadering. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en doelen en streven ernaar om kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals optimaal te begeleiden naar een rol binnen jouw bedrijf.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een assistent controller? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Assistant controller nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 24 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.