Op zoek naar een boekhouder?

De Boekhouder is de hoeksteen van financiële stabiliteit. Met hun brede kennis van boekhoudkundige principes en hun scherpe inzicht in zakelijke financiën, zijn de boekhouders van Finnt onmisbaar binnen jullie organisatie. Als persoonlijk en specialistisch bemiddelingsbureau bemiddelt Finnt door heel Nederland de best passende finance specialisten, voor elk type bedrijf. Ben jij op zoek naar een Boekhouder? Dan gaan wij graag aan de slag en stellen binnen 24 uur de best passende kandidaten aan je voor.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Boekhoudkundig medewerker?

Grootboekspecialisten of General Ledger Accountants genoemd, zijn daarbij beheerders van cruciale gegevens, de bewakers van balansen en de experts in het interpreteren van cijfers. Boekhouders zijn meesters in het nauwkeurig vastleggen, analyseren en uitvoeren van de AO/IC, grootboek, controle, periodieke afsluitingen zoals de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting, consolidatie, facturatie, bankboeken, accruals, journaalposten, controles, rapportages, memoriaalboekingen, belastingaangiftes en btw-aangiftes.

Vaardigheden van onze boekhouders

Het takenpakket van Boekhouders omvat niet alleen het bijhouden van complexe financiële gegevens, maar ook het opstellen van gedetailleerde rapporten, het adviseren over fiscale optimalisatie en het waarborgen van strikte naleving van financiële regelgeving. GL Accountants zijn niet alleen bedreven in het beheren van de financiële gezondheid van een organisatie, maar fungeren ook als vertrouwde adviseurs, die bedrijven helpen om hun financiële doelen te bereiken.

Onze specialisten hebben onder andere ervaring op het gebied van Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx en andere vormen van verslaglegging.

Systemen waarmee gewerkt wordt zijn onder andere, maar niet uitgezonderd: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 24 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemarkt binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een toegewijd en gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat zich landelijk richt op het matchen van financiële professionals met diverse organisaties in Nederland. Wij zijn actief op alle functieniveaus en bieden oplossingen voor interim-opdrachten, werving & selectie en executive search vraagstukken.

Ons uitgebreide netwerk omvat meer dan 50.000
financiële professionals, waaronder financiële administrateurs, maar ook financial accountants, en andere accounting medewerkers. Stuk voor stuk van onschatbare waarde voor de financiën binnen jouw organisatie. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim boekhouder

In diverse situaties kan een interim financieel medewerker een optimale oplossing bieden voor specifieke uitdagingen, zoals bijvoorbeeld bij de uitvoering van een omvangrijk project, het vervullen van een lastig te vervullen vaste vacature, of in geval van onverwachte uitval van een vaste werknemer. Een snelle invulling van de functie van interim boekhouder is dan van essentieel belang.

Wij zijn altijd in staat om binnen 24 uur geschikte kandidaten te introduceren. Het is voor ons een waardevolle erkenning dat de meeste interim professionals herhaaldelijk opdrachten via Finnt uitvoeren en dat opdrachtgevers met genoegen bij ons terugkeren.

Boekhouder of GL Accountant nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente boekhouder

Heb je ondersteuning nodig bij het vinden van een geschikte financiële medewerker voor een permanente positie binnen jouw organisatie, of wil je meer informatie hierover? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Finnt is jouw betrouwbare partner voor finance teams en professionals. Met onze expertise in Accounting & Controlling hebben we diepgaand inzicht in de sector en kennen we de mogelijkheden als geen ander. Door de inzet van een toegewijde adviseur vanuit Finnt, streven we naar een persoonlijke benadering. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en ambities, en ons doel is om kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals optimaal te begeleiden naar een passende functie binnen jouw bedrijf.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van medewerker grootboekadministratie? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

General ledger accountant nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 24 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.