Op zoek naar een business controller?

Met hun sterke achtergrond in financiële analyses, risicomanagement en strategische planning zijn de business controllers van Finnt onmisbaar voor onze opdrachtgevers. Ze zijn essentieel voor een doordachte bedrijfsstrategie en een solide basis voor jullie financiële succes. Als persoonlijk en specialistisch bemiddelingsbureau voor financieel specialisten is Finnt actief door heel Nederland. Wij bemiddelen finance specialisten voor alle type organisaties en op alle niveaus. Ben jij op zoek naar een Business Controller voor jouw organisatie? Neem contact op en binnen 24 uur introduceren wij de best passende kandidaten.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
business controller?

Business controllers spelen een cruciale rol in besluitvorming en groei. Op basis van data en analyse zetten zij de koers van een organisatie uit. Business controllers spelen een sleutelrol in het interpreteren van financiële gegevens, het ontwikkelen van gedetailleerde prognoses, het opstellen van financiële rapportages en het nemen van strategische beslissingen om de zakelijke gezondheid van een organisatie te versterken.

De business controllers van Finnt waarborgen nauwkeurig de financiële verslaglegging, het formuleren en implementeren van zakelijke strategieën, het monitoren van prestaties en het adviseren van het managementteam over de financiële impact van strategische keuzes. Zo zijn onze business controllers meester in het analyseren van complexe cijfers en fungeren ze daarbij als strategische partners die organisaties helpen om hun doelstellingen te bereiken en zakelijke risico’s te minimaliseren.

Vaardigheden van onze business controllers

De Business Controllers van Finnt zijn bedreven in het analyseren van grote hoeveelheden bedrijfsgegevens. Ze gebruiken geavanceerde data-analysetools om verborgen patronen en waardevolle inzichten te ontdekken. Of het nu gaat om klantgedrag, kostenstructuren of markttrends, zij vertalen data naar bruikbare kennis die bedrijven een concurrentievoordeel geeft. 

De specialisten waar Finnt mee samenwerkt hebben ruime ervaring op het gebied van Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx, maar ook andere vormen van verslaglegging.

De veelzijdigheid aan systemen waarmee gewerkt wordt zijn onder andere: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 24 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemarkt binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een toegewijd en gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat landelijk actief is in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van finance specialisten voor diverse organisaties. Onze dienstverlening strekt zich uit over alle functieniveaus en we bieden oplossingen voor interim-opdrachten, werving & selectie en executive search vraagstukken.

Met een uitgebreid netwerk van meer dan 50.000 finance professionals, waaronder financiële controllers, project controllers, assistent controllers en andere controlling posities, kunnen wij putten uit een waardevolle bron van expertise. Deze professionals dragen stuk voor stuk bij aan het versterken van de financiële positie van jouw organisatie. Benieuwd naar de meerwaarde die wij voor jou kunnen creëren? Neem gerust contact met ons op.

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim business controller

In verschillende situaties kan een interim business controller een passende oplossing bieden, zoals bij omvangrijke projecten, moeilijk te vervullen vaste vacatures, of wanneer een vaste werknemer onverwachts uitvalt. Een snelle invulling van de functie van financieel administrateur is in dergelijke gevallen van cruciaal belang.

Wij zijn in staat om binnen 24 uur geschikte kandidaten voor te stellen, en we beschouwen het als een groot compliment dat veel interim professionals herhaaldelijk opdrachten uitvoeren via Finnt. Ook zijn we verheugd dat opdrachtgevers met plezier bij ons terugkomen.

Business controller nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente business controller

Voor hulp bij het vinden van een geschikte business controller voor een vaste positie, of voor meer informatie hierover, neem contact met ons op.

Als partner voor financiële teams en professionals, met expertise in Accounting & Controlling, begrijpen we vanuit Finnt de sector en de mogelijkheden als geen ander. Wij bieden een dedicated adviseur, omdat we geloven in een persoonlijke aanpak. We zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities en streven ernaar om de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van 50.000+ finance professionals optimaal te begeleiden naar een functie in jouw bedrijf.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een business controller? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Business Controller nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 24 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.