Op zoek naar een interim business controller?

Zoek je een interim business controller met veel ervaring voor jouw bedrijf? Dan ben je Finnt aan het juiste adres. In verschillende situaties kan een interim controller uitkomst bieden, bijvoorbeeld bij een groot project, een uitdagende vacature of onverwachte personeelsuitval. Het is belangrijk dat de functie snel wordt ingevuld en met een interim business controller is dat mogelijk. 

Finnt begrijpt dit als geen ander en helpt graag. Wij bemiddelen finance specialisten door heel Nederland voor alle soorten organisaties. Met een netwerk van meer dan 50.000 financials en een specialistische en persoonlijke aanpak, bieden wij finance expertise op elk niveau. We gaan meteen aan de slag om binnen 48 uur de perfecte kandidaat aan je voor te stellen. 

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Interim business controller?

Een business controller heeft een belangrijk rol in het bepalen van de richting en groei van een bedrijf. Door het analyseren van data ontwikkelt een business controller een strategie die de financiële stabiliteit van het bedrijf versterkt: nu en in de toekomst. Tijdens de overgangsperiode is de interim controller onder andere verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van financiële gegevens, het uitwerken van prognoses en het opstellen van financiële rapportages. 

De interim business controllers van Finnt verzekeren een accurate financiële rapportage, het ontwikkelen en implementeren van bedrijfsstrategieën, het monitoren van de bedrijfsprestaties en het adviseren over de financiële gevolgen van strategische beslissingen. Onze interim business controllers zijn experts in het analyseren van gecompliceerde data en treden op als strategische partners. Ze ondersteunen bedrijven bij het realiseren van doelstellingen en het minimaliseren van risico’s. 

Vaardigheden van onze interim controllers

De interim business controllers van Finnt zijn zeer vaardig in het analyseren van omvangrijke bedrijfsdata. Met behulp van analysetools ontdekken ze patronen en waardevolle inzichten binnen datasets. De business controllers zetten deze data om in toepasbare kennis, bijvoorbeeld op het gebied van kostenstructuren, markttrends en klantgedrag. Zo helpen onze interim controllers jouw bedrijf concurrentievoordeel te behalen. 

De interim business controllers van Finnt hebben uitgebreide ervaring met verschillende verslaggevingsvormen, waaronder Dutch GAAP, US GAAP, Sox en IFRS. 

Daarnaast werken de experts onder andere met systemen zoals Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), SAP, AFAS, AccountView, Unit4, Oracle, NetSuite, PowerBI,  Qlik Sense en Tableau.

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemarkt binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een betrokken bemiddelingsbureau dat in heel Nederland actief is. Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol koppelen van finance professionals met verschillende soorten organisaties. We bieden op ieder niveau uitkomst voor vraagstukken op het gebied van interim-opdrachten, werving & selectie en executive search.

We hebben door ons netwerk van meer dan 50.000 financiële professionals altijd een geschikte kandidaat. Dit varieert van ervaren business controllers en project controllers tot financieel directeuren en CFO‘s. Wil je ontdekken op welke manieren Finnt jouw financiële team kan versterken? Neem contact met ons op en laat ons een positief verschil maken voor jouw organisatie!  

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Interim controller gezocht?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim business controller

Een interim business controller kan in verschillende gevallen een geschikte oplossing bieden, bijvoorbeeld bij lastig in te vullen vaste posities, een omvangrijk project of personeelsuitval. Een snelle invulling van de rol van business controller is dan van groot belang. 

Finnt kan binnen 48 uur een geschikte interim business controller voorstellen. Veel opdrachtgevers kiezen graag opnieuw voor ons bij het invullen van nieuwe vacatures, omdat de interim professionals van Finnt hun opdrachten herhaaldelijk met succes volbrengen. Dit zien wij als een waardevolle erkenning. Ontdek zelf hoe wij snel en effectief een versterking voor jouw financiële team kunnen bieden.

Interim business controller nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente business controller

Heb je hulp nodig bij het vinden van de ideale business controller voor een vaste positie in jouw organisatie, of wil je hier meer informatie over? Neem gerust contact met ons op.

Finnt staat klaar als jouw partner voor finance teams en professionals. Wij hebben door onze uitgebreide kennis van
Accounting & Controlling een zeer goed begrip van de sector en haar mogelijkheden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, dus één van onze toegewijde adviseurs ondersteunt je in je zoektocht. We doen er alles aan om de kandidaten uit ons grote netwerk van meer dan 50.000 finance professionals moeiteloos te begeleiden naar een rol binnen jouw bedrijf. Neem contact op om te ontdekken hoe wij de ideale match vinden voor jouw financiële team!

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een financieel directeur? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Interim business controller nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.