Op zoek naar een CFO?

Finnt is een persoonlijk en specialistisch financieel bemiddelingsbureau. Door heel Nederland bemiddelen wij finance specialisten, voor alle type organisaties. Ben jij op zoek naar een CFO voor jouw onderneming? Aarzel niet en neem contact met ons op. Binnen slechts 24 uur stellen wij  de meest geschikte kandidaten aan je voor.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Chief Financial Officer?

De Chief Financial Officer is de visionair en strateeg achter de financiële excellentie en het zakelijk succes. CFO’s vervullen een sleutelrol als de drijvende kracht achter financiële strategie en langetermijnplanning. Het zijn meesters in het analyseren van financiële gegevens, het ontwikkelen van gedetailleerde budgetten, het optimaliseren van kapitaalstructuren en het sturen van investeringsbeslissingen om de financiële gezondheid van een organisatie te versterken en te waarborgen.

CFO’s spelen een cruciale rol in het vormgeven van de bedrijfsstrategie, het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van de return on investment. Ze zijn betrouwbare strategische partners voor het management en de raad van bestuur, doordat ze voorzien in waardevolle inzichten en financiële expertise om weloverwogen beslissingen te nemen en het bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen.

Vaardigheden van onze CFO's

De CFO’s van Finnt hebben diepgaande kennis van analyse, kapitaalplanning en bedrijfsstrategie en vormen daarbij de motor achter zakelijk succes, zo ook bij jullie organisatie. Ze identificeren, analyseren en beheren risico’s op een wereldwijde schaal, ontwikkelen veerkrachtige strategieën en zorgen ervoor dat de organisatie financieel veerkrachtig blijft, zowel in zekere als onzekere tijden.

Onze CFO’s hebben onder andere brede ervaring met Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx en andere vormen van verslaglegging.

Systemen waarmee onze CFO’s werken zijn onder andere, maar niet uitgezonderd: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 24 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemarkt binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt, een persoonlijk en specialistisch bemiddelingsbureau, strekt zijn vleugels uit over heel Nederland om finance specialisten te koppelen aan een breed scala van organisaties. Onze expertise reikt tot alle lagen van de organisatie, waarbij we maatwerkoplossingen bieden voor interim posities, werving & selectie, en executive search uitdagingen.

In ons uitgebreide netwerk vind je meer dan 50.000 financiële professionals, variërend van bedreven financiële administrateurs tot toonaangevende CFO’s, finance directors en andere managementfiguren. Elk van hen draagt een onschatbare waarde bij aan de financiële gezondheid van jouw organisatie. Nieuwsgierig naar de unieke bijdrage die wij kunnen leveren? Laten we samen verkennen wat Finnt specifiek voor jouw organisatie kan betekenen!

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Op zoek naar een CFO?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim CFO

In uiteenlopende situaties kan een interim CFO de juiste oplossing bieden, zoals bijvoorbeeld bij een groot project, een uitdagende permanente vacature, of wanneer een vaste medewerker onverwacht uitvalt. Het snel invullen van de functie van financieel manager is dan van cruciaal belang.

Binnen een tijdsbestek van slechts 24 uur zijn wij in staat om geschikte kandidaten te presenteren. Het is een bijzondere waardering dat veel interim professionals herhaaldelijk kiezen voor opdrachten via Finnt, en dat opdrachtgevers met plezier bij ons terugkeren. Ontdek zelf hoe wij, in dergelijke scenario’s, snel en doeltreffend kunnen voorzien in de behoeften van jouw financiële team.

CFO op interim basis nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente CFO

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste CFO voor een vaste positie in jouw organisatie, of ben je op zoek naar meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Finnt is jouw toegewijde partner voor finance teams en professionals. Met onze diepgaande kennis van Accounting & Controlling hebben we een helder begrip van de sector en de diverse mogelijkheden. Onze persoonlijke aanpak wordt versterkt door een toegewijde adviseur vanuit Finnt. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en ambities en streven ernaar om de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals optimaal te begeleiden naar een positie die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw team kunnen versterken met de juiste financiële professional!

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een chief financial officer? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Chief Financial Officer nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 24 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.