Onze dienstverlening

Interim

Finnt is gespecialiseerd in het verzorgen van interim oplossingen voor opdrachtgevers en professionals binnen Accounting & Controlling.

Er zijn tal van situaties denkbaar waarin een interim oplossing uitkomst kan bieden; een groot project, een moeilijk in te vullen vaste vacature of het plotseling wegvallen van een vaste werknemer. Een spoedige invulling van deze posities is dan gewenst.

Binnen Nederland beschikt Finnt over een zeer uitgebreid en continu groeiend netwerk van 50.000+ finance specialisten en managers. Wij hebben op dagelijkse basis intensief contact met opdrachtgevers en interim professionals. Daardoor weten wij vaak als eerste welke projecten er starten, aflopen en daarmee welke interimmers beschikbaar komen. Vaak stellen wij binnen 24 uur na het ontvangen van een aanvraag de beste, beschikbare interim professional(s) voor aan onze opdrachtgevers.

Wij beschouwen het als een groot compliment dat de meeste interim professionals meerdere opdrachten achter elkaar via Finnt uitvoeren en opdrachtgevers met plezier bij ons terugkomen.

Werving & Selectie

Finnt is dé partner voor finance teams en finance professionals. Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van een passende kandidaat of een perfecte baan niet eenvoudig is. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen Accounting & Controlling hebben wij een diep verankerde kennis van de sector en de mogelijkheden.

Wij blijven bewust klein, omdat we geloven in een directe, persoonlijke aanpak. Met onze oprechte interesse in uw wensen en ambities hopen wij onze opdrachtgevers en kandidaten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden gedurende het hele recruitmentproces.

Finnt biedt voor de werving & selectie meerdere opties:

1) Actieve werving
Hierbij gaan we met een dedicated team op zoek naar de best passende kandidaat voor de positie. Naast actieve benadering van kandidaten zetten we de rol uit op verschillende betaalde marketingkanalen en binnen ons netwerk van  50.000+ financials.

2) Interim naar vast
We starten met een interim kandidaat die per direct de openstaande positie vervult. Dit biedt de rust om vervolgens de werving van de best passende kandidaat voor vaste dienst op te pakken.

3) Latente werving
Indien het niet wenselijk is om een actieve zoektocht op te starten, maar wel jullie eigen recruitmentteam te versterken met de aanwas van kandidaten, bieden we de latente werving.

Management & CFO

Finnt is naast de reguliere Accounting & Controlling posities expert in het bemiddelen van management & CFO functies. Zowel voor vaste dienst als interim hebben wij de afgelopen jaren een zeer groot netwerk opgebouwd van beschikbare Finance Managers, Finance Directors en CFO’s.

Wij begrijpen dat bij dit soort functies de juiste man of vrouw op de juiste plek essentieel is voor de continuïteit en groei van de organisatie. Wij nemen deze processen zeer serieus en waarborgen vertrouwelijkheid en transparantie gedurende het hele proces. Hierbij worden discretie en politieke gevoeligheid te allen tijde in acht gehouden.