Onze dienstverlening

Interim

Finnt is gespecialiseerd in het verzorgen van interim oplossingen voor opdrachtgevers en professionals binnen Accounting & Controlling.

Er zijn tal van situaties denkbaar waarin een interim oplossing uitkomst kan bieden; een groot project, een moeilijk in te vullen vaste vacature of het plotseling wegvallen van een vaste werknemer. Een spoedige invulling van deze posities is dan gewenst.

Binnen Nederland beschikt Finnt over een zeer uitgebreid en continu groeiend netwerk van 50.000+ finance specialisten en managers. Wij hebben op dagelijkse basis intensief contact met opdrachtgevers en interim professionals. Daardoor weten wij vaak als eerste welke projecten er starten en welke interimmers beschikbaar komen. Vaak stellen wij binnen 48 uur na het ontvangen van een aanvraag de beste, beschikbare interim professional(s) voor aan onze opdrachtgever.

Wij beschouwen het als een groot compliment dat de meeste interim professionals meerdere opdrachten achter elkaar via Finnt uitvoeren en opdrachtgevers met plezier bij ons terugkomen.

Werving & Selectie

Finnt is dé partner voor finance teams en finance professionals. Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van een passende kandidaat of een perfecte baan niet eenvoudig is. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen Accounting & Controlling hebben wij een diep verankerde kennis van de sector en de mogelijkheden.

Wij blijven bewust klein, omdat we geloven in een directe, persoonlijke aanpak. Met onze oprechte interesse in uw wensen en ambities hopen wij onze opdrachtgevers en kandidaten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden gedurende het hele recruitmentproces.

Executive search

Finnt is zeer gespecialiseerd in het bemiddelen van directie- en topmanagementfuncties. Zowel vast als interim. De afgelopen jaren hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd van CFO’s, Finance Directors en Finance Managers.

Wij begrijpen dat bij dit soort functies de juiste man of vrouw op de juiste plek essentieel is voor de continuïteit en groei van uw bedrijf. Wij nemen deze processen dan ook zeer serieus en waarborgen vertrouwelijkheid en transparantie gedurende het hele proces, waarbij (politieke) gevoeligheid in acht wordt genomen.