Op zoek naar een finance manager?

Finance Managers zijn verantwoordelijk voor de financiële operatie, waaronder het coördineren van financiële activiteiten en het formuleren en implementeren van bedrijfsbrede financiële strategieën. Wanneer je op zoek bent naar een financieel manager helpt Finnt je graag.

Finnt is een persoonlijk en specialistisch bemiddelingsbureau. Wij bemiddelen finance professionals door heel Nederland voor een breed scala aan organisaties en profielen Ben jij op zoek naar een finance manager? Vertel ons waar we bij kunnen helpen en wij zorgen vervolgens dat er binnen 48 uur geschikte kandidaten op gesprek komen.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Finance manager?

De financieel manager is de uitvoerende kracht achter financiële strategie en groei. Finance Managers spelen een cruciale rol voor een gezonde financiële toekomst van de organisatie. Financieel managers zijn meesters in het analyseren van financiële gegevens, het ontwikkelen van gedetailleerde budgetten, opstellen van financiële prognoses en nemen van strategische beslissingen om de financiële gezondheid van een organisatie te handhaven en te versterken.

Onze finance managers zijn verantwoordelijk voor het optimaliseren van kosten, het minimaliseren van 
risico’s en het waarborgen van een gezonde cashflow. Ze adviseren het managementteam door deze te voorzien van waardevolle inzichten, waardoor weloverwogen beslissingen kunnen worden genomen.

 

Vaardigheden van onze finance managers

Ondanks de verschillende niveaus zijn al onze financieel managers meester in het analyseren van bedrijfsgegevens en het ontwikkelen van strategieën die organisaties naar financieel succes leiden. Ze vertalen complexe financiële informatie naar heldere, haalbare doelen en strategische initiatieven. Ze sturen de koers van het bedrijf met inzichten die gebaseerd zijn op data en ervaring. 

Daarbij is er een brede ervaring van Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx voor de verslaglegging.

En de systemen waarmee gewerkt wordt zijn onder andere, maar niet uitgezonderd: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemarkt binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een toegewijd en specialistisch bemiddelingsbureau dat zich landelijk richt op het verbinden van finance experts met uiteenlopende organisaties. Onze dienstverlening strekt zich uit over alle hiërarchische niveaus en biedt oplossingen voor vraagstukken met betrekking tot interim, werving & selectie, en executive search.

In ons uitgebreide netwerk bevinden zich meer dan 50.000 financiële professionals, variërend van financiële administrateurs tot CFO’s, finance directors, en andere leidinggevende functies. Elk van deze professionals draagt op unieke wijze onschatbare waarde bij aan de financiële gezondheid van jouw organisatie. Benieuwd naar de specifieke meerwaarde die wij voor jou kunnen realiseren? Neem de sprong en ontdek wat Finnt voor jouw organisatie kan betekenen!

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim finance manager

In verschillende situaties kan een interim finance manager de ideale oplossing bieden, bijvoorbeeld bij een grootschalig project, een uitdagende vaste positie of onverwachte uitval van een vaste medewerker. Een snelle invulling van de financieel administrateursfunctie is in dergelijke gevallen van cruciaal belang.

Wij zijn in staat om binnen slechts 48 uur geschikte kandidaten te presenteren. Het feit dat veel interim professionals herhaaldelijk met succes opdrachten uitvoeren via Finnt en dat opdrachtgevers met plezier bij ons terugkomen, beschouwen wij als een waardevol compliment. Ontdek zelf hoe wij, in deze specifieke scenario’s, snel en effectief kunnen inspelen op de behoeften van jouw financiële team.

Finance manager nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente finance manager

Kunnen wij je assisteren bij het vinden van de juiste financiële professional voor een permanente positie in jouw organisatie, of ben je geïnteresseerd in meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Finnt staat klaar als jouw toegewijde partner voor finance teams en professionals. Met onze grondige kennis van Accounting & Controlling hebben wij een diepgaand begrip van de sector en haar mogelijkheden. Onze toewijding aan een persoonlijke aanpak wordt onderstreept door een speciale adviseur vanuit Finnt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw specifieke wensen en ambities en streven ernaar om de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals optimaal te begeleiden naar een functie binnen jouw bedrijf. Laten we samen de ideale match creëren voor jouw financiële team!

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een financieel manager? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Financieel Manager nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.