Op zoek naar een interim finance manager?

Als je op zoek bent naar een ervaren finance manager op interim basis, dan is Finnt de juiste partner voor jou. In verschillende situaties kan een interim manager finance een passende oplossing bieden, zoals bij grote projecten, uitdagende vacatures, of plotselinge uitval van een vaste werknemer. Het snel invullen van de financiële functie is van essentieel belang, en wij begrijpen dat bij Finnt als geen ander.

Met een netwerk van meer dan 50.000 financials en een toegewijde aanpak, bieden wij binnen 48 uur de ideale kandidaat aan. Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor de financiële operatie, coördinatie van financiële activiteiten en het implementeren van bedrijfsbrede financiële strategieën. Finnt staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste finance manager voor jouw organisatie, met een persoonlijke en gespecialiseerde aanpak.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Interim financieel manager?

Een interim finance manager speelt een cruciale rol in het waarborgen van de financiële gezondheid en groei van een organisatie. Ze analyseren financiële gegevens, stellen budgetten op, en maken prognoses om strategische besluitvorming te ondersteunen. Door kosten te optimaliseren, risico’s te minimaliseren en een gezonde cashflow te handhaven, bieden ze waardevolle inzichten aan het managementteam, ook als interimmer. Als strategische partner voor het management en de raad van bestuur beheren ze financiële operaties en helpen ze bij het vormgeven van bedrijfsstrategieën.

Vaardigheden van onze interim finance managers

Onze interim finance managers zijn de stuwende kracht achter het verschaffen van waardevolle inzichten en dienen als vertrouwde adviseurs, die organisaties bijstaan in het bereiken van doelstellingen en het realiseren van duurzame groei. Onze interim finance managers zijn in staat om complexe financiële informatie om te zetten in heldere strategieën die leiden tot financieel succes voor organisaties van elk kaliber.

Met een brede ervaring op het gebied van Dutch GAAP, US GAAP, IFRS, SOx en diverse verslaglegging.

Er wordt daarnaast gewerkt met systemen zoals SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau, Qlik Sense en meer.

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemart binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een toegewijd en specialistisch bemiddelingsbureau dat zich landelijk richt op het matchen van financiële experts met diverse organisaties. Onze dienstverlening omvat alle niveaus van expertise en biedt oplossingen voor vraagstukken met betrekking tot interimopdrachten, werving & selectie, en executive search.

Met ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 financiële professionals, variërend van financiële administrateurs tot ervaren CFO’s en finance managers, beschikken we over de juiste kandidaten voor elke behoefte. Benieuwd hoe Finnt de financiële kracht van jouw team kan versterken en welke meerwaarde wij kunnen bieden? Neem contact met ons op en laat ons het verschil maken voor jouw organisatie!

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Interim financieel manager gezocht?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim financieel manager

Een interim finance manager kan in verschillende situaties een passende oplossing bieden. Denk hierbij aan een groot en uitdagend project waar bepaalde expertise binnen het team nog ontbreekt of wanneer een vaste werknemer plotseling uitvalt. Het is hierbij van essentieel belang om de functie van financieel manager snel in te kunnen vullen. 

Wij weten dit als geen ander en zullen daarom binnen slechts 48 uur geschikte kandidaten introduceren. Het merendeel van onze interim professionals voert herhaaldelijk opdrachten uit voor opdrachtgevers via ons. Met plezier (en succes) blijven zij bij ons terugkeren. Ontdek zelf hoe wij, in deze specifieke situaties, snel en doeltreffend kunnen inspelen op de behoeften van jouw financiële team.

Interim financieel manager nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente finance manager

Kunnen we je helpen bij het vinden van een passende finance manager voor een permanente rol in jouw organisatie, of heb je behoefte aan meer informatie hierover? Neem gerust contact met ons op!

Finnt staat paraat als jouw vertrouwde partner voor finance teams en professionals. Persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk. Je wordt dan ook ondersteunt door een toegewijde adviseur vanuit Finnt, met diepgaande kennis van de sector Accounting & Controlling en de mogelijkheden binnen de sector. We horen graag wat jouw vraagstuk is en wat de behoeften zijn binnen jouw organisatie. Laten we samen de perfecte match creëren voor jouw financiële team!

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een financieel directeur? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Financial director nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.