Op zoek naar een finance collega, interim of in vaste dienst?

Finnt is een persoonlijk en specialistisch bemiddelingsbureau voor financials. Door heel Nederland bemiddelen wij finance specialisten, voor alle typen organisaties en op alle niveaus. Ben jij op zoek naar een finance collega om het team te versterken?  Vanuit Finnt bieden we binnen 24 uur geschikte kandidaten met aantoonbare werkervaring. Zowel voor interim als permanente vraagstukken kun je bij Finnt terecht.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 24 uur geschikte kandidaten die direct kunnen starten

Persoonlijk contact

Nichemarkt binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Als toegewijde partner voor finance professionals en teams binnen Accounting & Controlling, richten wij ons op het vervullen van financiële functies op elk niveau. Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van de juiste collega een uitdaging kan zijn, of dit nou interim is of in vaste dienst. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de sector en uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 financiële professionals hebben wij alles in huis om snel resultaat te bieden.

Wij nemen deze processen zeer serieus en zijn in staat om binnen een tijdsbestek van 24 uur één of meerdere geschikte kandidaten te introduceren. Door samen in kaart te brengen waar jullie behoeften liggen kunnen wij meteen aan de slag en resultaat bieden. 

Onze dienstverlening

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

Kandidaten met de beste aansluiting introduceren wij binnen 24 uur met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel specialist nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen direct geschikte kandidaten voor. 

Interim ondersteuning

Het vinden van een interim collega kan een uitdaging zijn als je niet precies weet waar je moet beginnen, vooral in de financiële sector. Veel organisaties kloppen bij Finnt aan omdat ze de tijd, expertise of het netwerk missen om snel de juiste finance specialist te vinden. De dringende behoefte aan tijdelijke ondersteuning is vaak de reden waarom onze opdrachtgevers ons inschakelen.

Ons team begrijpt deze urgentie en gaat direct aan de slag met een grondig wervingsproces naar de juiste financiële professional. We streven ernaar om binnen 24 uur één of meerdere geschikte kandidaten voor de interim positie te presenteren. Dit omvat niet alleen het proactief benaderen van potentiële kandidaten, maar ook het gebruik van diverse betaalde marketingkanalen en ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 financiële experts.

Finance Professional nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor.

Interim naar vast

Soms kan het invullen van een vaste positie niet langer op zich laten wachten, maar is het wel wenselijk om op lange termijn de positie in vaste dienst in te vullen. In dat geval kan ervoor gekozen worden om te starten met een interim consultant. Dit creëert rust om vervolgens de focus te leggen op het werven van de best passende kandidaat voor in vaste dienst. 

Doordat het uitgebreide netwerk van Finnt bestaat uit zowel interim specialisten als financials die open staan voor een vast dienstverband, kunnen wij binnen 24 uur de interim oplossing verzorgen en vervolgens het traject opzetten voor de vaste werving. Dit laatste vraagt altijd wat langer de tijd door een gedegen selectieproces en opzegtermijn die bij de meeste financials toch als snel op 2 maanden ligt. Onze interim consultant kan daarom op korte termijn ontzorgen en verzorgt uiteraard een gedegen overdracht aan de nieuwe collega in vaste dienst.

Vaste werving

Het werven van aan nieuwe finance collega kan veel tijd in beslag nemen. Niet alleen de krappe markt, maar ook het belang van de positie kunnen al snel zorgen voor een langdurig proces. Omdat de noodzaak voor de werving van een nieuwe finance specialist vaak hoog ligt, kloppen veel opdrachtgevers bij Finnt aan voor ondersteuning. Via een actief wervingsproces gaan wij direct aan de slag.

In dit proces gaan we met een dedicated team aan de slag om de best passende kandidaat voor jullie openstaande positie te werven. Naast het actief benaderen en ‘losweken’ van geschikte kandidaten zetten we de rol uit op verschillende betaalde marketingkanalen en binnen ons netwerk van  50.000+ financials. Wij stellen als doel om binnen 1-3 maanden de nieuwe collega te laten starten.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een finance collega?  Van support niveau tot CFO en van interim tot vaste dienst, Finnt heeft het uitgebreide netwerk. Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Interim finance collega?

We bespreken graag het profiel om direct geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.