Op zoek naar een nieuwe collega in vaste dienst?

Finnt is een persoonlijk en specialistisch financieel bemiddelingsbureau. Door heel Nederland bemiddelen wij finance specialisten, voor alle type organisaties. Ben jij op zoek naar een nieuwe collega om het finance team te versterken?  Vanuit Finnt zijn wij gespecialiseerd in de werving & selectie van financieel specialisten.

Partners waar we trots op zijn

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Ondersteunen of volledig uit handen nemen van recruitmentproces

Persoonlijk contact

Nichemarkt binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een persoonlijk en gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat zich door heel Nederland toelegt op het bemiddelen van finance specialisten. Wij vervullen functies op alle niveaus, van support tot management en bieden oplossingen voor zowel interim, werving & selectie als executive search vraagstukken.

Finnt is dé partner voor finance teams en finance professionals voor vacatures in vaste dienst. Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van een passende kandidaat of een perfecte baan niet eenvoudig is. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen Accounting & Controlling hebben wij een diep verankerde kennis van de sector en een uitgebreid netwerk van meer dan 50.000 financials.

Overige dienstverlening

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

Kandidaten met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Permanente finance collega nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij alle geschikte kandidaten voor. 

Actieve werving

Het werven van aan nieuwe finance collega kan veel tijd in beslag nemen. Niet alleen de krappe markt, maar ook het werving- en selectieproces zorgen al snel voor een langdurig proces. Omdat de noodzaak voor de werving van een nieuwe collega vaak hoog ligt kloppen veel opdrachtgevers bij Finnt aan voor ondersteuning. Via een actief wervingsproces gaan wij direct aan de slag.

In dit proces gaan we met een dedicated team aan de slag om de best passende kandidaat voor jullie openstaande positie te werven. Naast het actief benaderen en ‘losweken’ van geschikte kandidaten zetten we de rol uit op verschillende betaalde marketingkanalen en binnen ons netwerk van  50.000+ financials. Wij stellen als doel om binnen 1-3 maanden een nieuwe collega te laten starten.

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Interim naar vast

Soms kan het invullen van een vaste positie niet langer op zich laten wachten, maar is het wel wenselijk om op lange termijn de positie in vaste dienst in te vullen. In dat geval kan ervoor gekozen worden om te starten met een interim consultant. Dit creëert rust om vervolgens de focus te leggen op het werven van de best passende kandidaat in vaste dienst. 

Doordat het uitgebreide netwerk van Finnt bestaat uit zowel interim specialisten als financials die open staan voor een vast dienstverband, kunnen wij binnen 48 uur de interim oplossing verzorgen en vervolgens het traject opzetten voor de vaste werving. Dit laatste vraagt altijd wat langer de tijd door de selectieprocedure en opzegtermijn. Onze interim consultant kan daarom op korte termijn ontzorgen en verzorgt uiteraard een gedegen overdracht aan de nieuwe collega in vaste dienst.

Latente werving

Soms is het niet wenselijk om een actief wervingsproces op te tuigen, maar kan het wel wenselijk zijn om het eigen recruitmentteam te ondersteunen bij het versnellen van het wervingsproces. In dat geval helpen wij vanuit Finnt door doorlopend interessante kandidaten te introduceren die wij vanuit andere processen kwalificeren.  

Op deze manier maken wij optimaal gebruik van ons netwerk, maar zetten geen actieve marketingkanalen in, wat zorgt voor een kostenreductie aan de kant van Finnt en onze opdrachtgevers. Middels deze methodiek vergroten wij de aanwas uit jullie eigenrecruitmentactiviteiten en verkorten daarmee het reguliere wervingsproces.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een finance collega? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Permanente finance medewerker nodig?

We bespreken graag het profiel om direct geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.