Op zoek naar een financieel controller?

De financieel controller is het fundament van de financiële strategie. Met hun ruime kennis van financiële analyses, risicomanagement en strategische planning zijn de financieel controllers van Finnt onmisbaar voor jouw bedrijf. Door heel Nederland bemiddelen wij finance specialisten voor alle type organisaties. Ben jij op zoek naar een financial controller voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op en binnen 48 uur stellen wij de meest geschikte financial controllers aan je voor!

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Financieel controller?

Financial Controllers zijn de visionairs, de leiders die sturen op basis van data en inzicht. Financieel controllers spelen een cruciale rol in het analyseren van financiële gegevens, het ontwikkelen van prognoses, het opstellen van gedetailleerde financiële rapporten en het nemen van strategische beslissingen om de financiële gezondheid van een organisatie te waarborgen. Het takenpakket van Financieel Controllers is meer dan alleen het waarborgen van nauwkeurige financiële verslaglegging. Zo houden ze zich ook bezig met het formuleren en implementeren van financiële beleidslijnen, het monitoren van budgetten en het adviseren van het managementteam over financiële implicaties van hun beslissingen. Financieel controllers zijn naast experts in het interpreteren van complexe cijfers ook de strategische adviseurs die bedrijven helpen om hun groeiambities te realiseren en financiële risico’s te minimaliseren.

 

Vaardigheden van onze financieel controllers

Onze financieel controllers zijn meesters in het analyseren van financiële gegevens en het ontwikkelen van strategieën die bedrijven naar financieel succes leiden. Ze vertalen complexe cijfers naar duidelijke inzichten en werken nauw samen met het managementteam om zakelijke doelen te formuleren en te realiseren. In de dynamische wereld van bedrijfsfinanciën spelen zij een sleutelrol als de bewakers van financiële integriteit en de stuurlieden die organisaties begeleiden naar winstgevende beslissingen. Financieel Controllers zijn niet alleen experts in financiële rapportage; ze zijn de strategische denkers die bedrijven helpen om hun financiële doelen te bereiken en te overtreffen.

 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemart binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een persoonlijk en specialistisch financieel bemiddelingsbureau. Door heel Nederland bemiddelen wij finance specialisten, voor alle type organisaties. Met onze finance controllers aan het roer ben je niet alleen in control; je bent in uitmuntende handen. Bereid je voor op een reis door de wereld van financiële precisie, waar onze financial controllers je leiden naar een bloeiende financiële toekomst! Wij vervullen functies op alle niveaus en bieden oplossingen voor zowel interim, werving & selectie als executive search vraagstukken. Ons uitgebreide netwerk omvat meer dan 50.000 financiële professionals, waaronder financial controllers, maar ook CFO’s, finance directors en andere managementfuncties. Stuk voor stuk van onschatbare waarde voor de financiën binnen jouw organisatie. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim financieel controller

Een interim financial controller kan van pas komen in verschillende situaties. Bijvoorbeeld in het geval van een groot project, een vacature die moeilijk te vervullen is of wanneer een vaste medewerker onverwacht afwezig is. In deze situaties is het van essentieel belang om snel een financial controller te vinden en kan een medewerker op interim basis uitkomst bieden. Wij zijn er trots op dat de meeste interim-professionals herhaaldelijk opdrachten via Finnt uitvoeren en dat opdrachtgevers graag bij ons terugkeren.

Financial controller nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente financieel controller

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte financieel controller voor een vaste positie in jouw organisatie, of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Finnt is jouw partner voor finance teams en professionals. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en met onze expertise in Accounting & Controlling begrijpen we de sector en de mogelijkheden als geen ander. Vanuit ons netwerk van 50.000 financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie!

 

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een financial controller? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Financieel Controller nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.