Op zoek naar een financial accountant?

De financial accountants van Finnt zijn onmisbaar voor groeiende en grotere organisaties. Ze vormen de basis voor financiële zekerheid en de juiste financiële beslissingen van het bedrijf.

Finnt is een persoonlijk en specialistisch financieel bemiddelingsbureau dat zich toelegt op het bemiddelen van finance specialisten. Dat doen wij, voor alle type organisaties en op alle niveaus, zo ook voor financial accountants. Is jouw bedrijf of afdeling op zoek naar een medewerker financial accounting? Na een korte toelichting waar je naar op zoek bent introduceren wij ninnen 48 uur de ideale kandidaat aan je voor.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Financial accountant?

Financial Accountants of Interne Accountants zijn bewakers van financiële integriteit en transparantie. Ze zijn meesters in het interpreteren en vastleggen van complexe financiële gegevens, het opstellen van gedetailleerde financiële rapporten en het waarborgen van strikte naleving van boekhoudkundige regelgeving.

Financial Accountants zorgen daarbij voor nauwkeurige financiële verslaglegging, adviseren over compliance, analyseren de bedrijfsresultaten en bieden strategische inzichten aan het managementteam. Als betrouwbare adviseurs dragen ze bij aan het optimaliseren van financiële processen, het minimaliseren van risico’s en het handhaven van een solide financiële reputatie voor hun organisatie. 

Vaardigheden van onze financial accountants

Onze financial accountants zijn meesters in het verzamelen, analyseren en interpreteren van financiële gegevens. Ze zorgen ervoor dat elke transactie correct wordt vastgelegd, alle boekhoudkundige principes worden nageleefd en dat de financiële administratie tot in de puntjes klopt. Hun nauwkeurigheid en aandacht voor detail maken hen de bewakers van financiële precisie. 

Onze specialisten hebben ervaring met diverse verslagleggingsvormen, zoals Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx.

Qua systemen waarmee gewerkt wordt kun je denken aan: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemart binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is jouw persoonlijke adviseur in de wereld van financiële bemiddeling. We zijn niet zomaar een bureau; we zijn een gespecialiseerd bemiddelingsbureau met een landelijke focus op het verbinden van finance specialisten aan organisaties. Of het nu gaat om het invullen van posities op elk denkbaar niveau, of het oplossen van complexe vraagstukken via interim, werving & selectie of executive search, wij hebben de expertise.

In ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 financiële professionals vind je niet alleen financiële accountants, maar ook strategische denkers zoals financial controllers, RA/AA accountants en GL accountants. Elk van hen draagt op zijn eigen manier onschatbare waarde bij aan de financiële gezondheid van jouw organisatie. Nieuwsgierig naar de unieke bijdrage die wij kunnen leveren? Laten we samen ontdekken wat Finnt specifiek voor jou kan betekenen!

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim financieel accountant

Er zijn diverse scenario’s waarin een interim financieel medewerker een passende oplossing kan bieden, zoals bij een omvangrijk project, een lastig te vervullen vaste vacature, of wanneer een vaste werknemer plotseling uitvalt. In dergelijke gevallen is een snelle invulling van de functie financieel administrateur van cruciaal belang.

Wij weten altijd binnen 48 uur geschikte kandidaten te introduceren en beschouwen het als groot compliment dat de meeste interim professionals herhaaldelijk via Finnt opdrachten uitvoeren en dat opdrachtgevers met plezier bij ons terugkomen.

Financiële accountant nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente financieel accountant

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte financieel medewerker voor een vaste positie in jouw organisatie, of wil je meer informatie hierover? Neem gerust contact met ons op!

Finnt is jouw partner voor finance teams en professionals. Met onze expertise in Accounting & Controlling begrijpen we de sector en de mogelijkheden als geen ander. En met een dedicated adviseur vanuit Finnt, geloven we in een persoonlijke aanpak. We zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities, en streven ernaar om de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van 50.000+ finance professionals optimaal te begeleiden naar een functie in jouw bedrijf.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een financieel accountant? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Financial accountant nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.