Op zoek naar een financieel administrateur?

Finnt is een persoonlijk en specialistisch financieel bemiddelingsbureau. Door heel Nederland bemiddelen wij finance specialisten, voor alle type organisaties. Ben jij op zoek naar een financieel administratief medewerker voor jouw onderneming? Aarzel niet en neem contact met ons op. Binnen slechts 24 uur stellen wij  de meest geschikte kandidaten aan je voor.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Financieel administrateur?

Een financieel administratief medewerker, ook wel financieel administrateur genoemd, ondersteunt op het gebied van crediteuren, debiteuren, facturatie, bankboeken, accruals, journaalposten, controles, memoriaalboekingen en btw-aangiftes. Een financieel medewerker speelt een essentiële rol in het beheer van de financiële processen binnen een organisatie.

Zij zorgen ervoor dat financiële transacties correct worden vastgelegd, dat facturen tijdig worden verwerkt, dat openstaande schulden worden beheerd en dat btw-aangiftes nauwkeurig worden ingediend bij de belastingdienst. Daarnaast draagt een financieel administrateur bij aan het opstellen van financiële rapporten en biedt hij of zij cruciale ondersteuning bij het handhaven van een gezonde financiële administratie binnen een bedrijf. 

Vaardigheden van onze financieel administrateurs

Uiteraard kan de rol van financieel administratief medewerker verschillen per organisatie. We horen het dan ook graag als er bepaalde ervaring of kennis van specifieke financiële tools gewenst of vereist is. Zo kunnen we binnen ons ruime netwerk van financieel administrateurs de geschikte kandidaat selecteren. 

Onze specialisten hebben onder andere ervaring op het gebied van Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx en andere vormen van verslaglegging.

Systemen waarmee gewerkt wordt zijn onder andere, maar niet uitgezonderd: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 24 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemarkt binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een persoonlijk en gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat zich door heel Nederland toelegt op het bemiddelen van finance specialisten voor diverse organisaties. Wij vervullen functies op alle niveaus en bieden oplossingen voor zowel interim finance professionals, werving & selectie als executive search vraagstukken.

Ons uitgebreide netwerk omvat meer dan 50.000 financiële professionals, waaronder financiële administrateurs, maar ook CFO’s, finance directors en andere managementfuncties. Stuk voor stuk van onschatbare waarde voor de financiën binnen jouw organisatie. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim financieel administrateur

Er zijn diverse scenario’s waarin een interim financieel medewerker een passende oplossing kan bieden, zoals bij een omvangrijk project, een lastig te vervullen vaste vacature, of wanneer een vaste werknemer plotseling uitvalt. In dergelijke gevallen is een snelle invulling van de functie financieel administrateur van cruciaal belang.

Wij weten altijd binnen 24 uur geschikte kandidaten te introduceren en beschouwen het als groot compliment dat de meeste interim professionals herhaaldelijk via Finnt opdrachten uitvoeren en dat opdrachtgevers met plezier bij ons terugkomen.

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente financieel administrateur

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte financieel medewerker voor een vaste positie in jouw organisatie, of wil je meer informatie hierover? Neem gerust contact met ons op!

Finnt is jouw partner voor finance teams en professionals. Met onze expertise in Accounting & Controlling begrijpen we de sector en de mogelijkheden als geen ander. En met een dedicated adviseur vanuit Finnt, geloven we in een persoonlijke aanpak. We zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities, en streven ernaar om de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van 50.000+ finance professionals optimaal te begeleiden naar een functie in jouw bedrijf.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een financieel administratief medewerker? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Financieel Administrateur nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 24 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.