Op zoek naar een financieel directeur?

Door jarenlange kennis van financiële analyse, risicomanagement en bedrijfsstrategie vormen de finance directors van Finnt de spil in jullie succesvolle bedrijfsvoering. Onze financieel directeuren zijn de sleutel tot financiële stabiliteit, groei en het toevoegen van waarde.

Finnt bemiddelt
 finance specialisten, voor alle type organisaties en door heel Nederland. Met specialistische en persoonlijke aanpak en een netwerk van 50.000+ financials bieden wij geschikte finance expertise op alle niveaus. Is jouw organisatie of afdeling op zoek naar een financieel directeur? Wij gaan direct voor je aan de slag om binnen 48 uur de ideale kandidaat te introduceren.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Financieel directeur?

Als finance director ben je verantwoordelijk voor het beheren van financiële operaties en strategische partner voor het managementteam en de raad van bestuur. Finance directors spelen een essentiële rol in het vormgeven van de bedrijfsstrategie, het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van de financiële performance. Ze bieden waardevolle inzichten aan stakeholders en fungeren als vertrouwde adviseurs, die organisaties helpen hun doelen te bereiken en duurzame groei te realiseren.

Onze financieel directeuren spelen in de complexe wereld van bedrijfsfinanciën een cruciale rol als de drijvende kracht achter strategische besluitvorming en financiële innovatie. De finance directors van Finnt zijn meesters in het analyseren van financiële gegevens, het ontwikkelen van gedetailleerde budgetten, het optimaliseren van kapitaalstructuren en het sturen van investeringsbeslissingen om de financiële gezondheid van een organisatie te waarborgen en te versterken.

Vaardigheden van onze financieel directeuren

In een wereld van voortdurend veranderende marktomstandigheden zijn de financieel directeuren van Finnt de bewakers van risicobeheer. Ze identificeren en beoordelen risico’s op wereldwijde schaal, ontwikkelen veerkrachtige strategieën en zorgen ervoor dat de organisatie financieel stabiel blijft, zelfs in de meest uitdagende situaties. Hun proactieve aanpak minimaliseert wereldwijde risico’s en maximaliseert kansen voor duurzaam succes.

De financieel directeuren van Finnt hebben brede ervaring op het gebied van Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx, maar ook met andere vormen van verslaglegging.

Er wordt daarbij gebruik gemaakt van verschillende systemen, waaronder: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemart binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een toegewijd en gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat actief is door heel Nederland, gericht op het matchen van finance professionals met diverse organisaties. Wij vervullen posities op alle niveaus en bieden maatoplossingen voor interim-opdrachten, werving & selectie en executive search vraagstukken.

In ons uitgebreide netwerk bevinden zich meer dan 50.000 financiële professionals, waaronder niet alleen financiële administrateurs, maar ook ervaren CFO’s, finance directors en andere leidinggevende functies. Stuk voor stuk dragen zij onschatbare waarde bij aan de financiële gezondheid van jouw organisatie. Benieuwd naar de specifieke meerwaarde die wij voor jou kunnen realiseren? Neem contact met ons op en ontdek hoe Finnt een verschil kan maken voor jouw financiële team! 

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel directeur nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim financieel directeur

In diverse situaties kan een interim financieel directeur een passende oplossing bieden, zoals bijvoorbeeld bij een omvangrijk project, een uitdagende permanente vacature, of bij plotselinge uitval van een vaste werknemer. Het snel invullen van de financieel directeursfunctie is dan van cruciaal belang.

Binnen een tijdsbestek van slechts 48 uur zijn wij in staat om geschikte kandidaten te introduceren. Het feit dat de meeste interim professionals herhaaldelijk met succes opdrachten uitvoeren via Finnt en dat opdrachtgevers met plezier bij ons terugkeren, beschouwen wij als een waardevolle erkenning. Ontdek zelf hoe wij, in deze specifieke scenario’s, snel en doeltreffend kunnen inspelen op de behoeften van jouw financiële team.

Financieel directeur nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente financieel directeur

Kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van de perfecte finance director voor een permanente positie in jouw organisatie, of ben je op zoek naar meer informatie hierover? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Finnt fungeert als jouw betrouwbare partner voor finance teams en professionals. Met onze diepgaande kennis van Accounting & Controlling hebben wij een scherp begrip van de sector en haar diverse mogelijkheden. Onze overtuiging in een persoonlijke aanpak wordt weerspiegeld door een toegewijde adviseur vanuit Finnt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw specifieke wensen en ambities en streven ernaar om de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals optimaal te begeleiden naar een functie binnen jouw bedrijf. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij de perfecte match kunnen creëren voor jouw financiële team!

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een financieel directeur? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Financial director nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.