Op zoek naar een interim financieel directeur?

Ben je op zoek naar een ervaren financieel directeur op interim basis, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In diverse situaties kan een interim financieel directeur een passende oplossing bieden, zoals bijvoorbeeld bij een omvangrijk project, een uitdagende vacature, of bij plotselinge uitval van een vaste werknemer. Het snel invullen van de financieel directeursfunctie is dan van essentieel belang.

Wij van Finnt begrijpen dit als geen ander. Wij bemiddelen finance specialisten door heel Nederland, voor alle type organisaties. Met specialistische en persoonlijke aanpak en een netwerk van 50.000+ financials bieden wij geschikte finance expertise op alle niveaus. Bovendien gaan we direct voor je aan de slag om binnen 48 uur de ideale kandidaat te introduceren.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Interim financieel directeur?

Binnen een omgeving die voortdurend verandert, is de rol van een ervaren en gedreven financieel directeur cruciaal voor succesvolle bedrijfsvoering. Als interim finance director vervul je een sleutelrol in het beheren van financiële operaties en fungeer je als strategisch partner voor het managementteam en de raad van bestuur. Je bent essentieel bij het vormgeven van bedrijfsstrategieën, het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van financiële prestaties tijdens de overgangsperiode.

Vaardigheden van onze interim finance directors

Onze interim finance directors zijn experts in het leveren van waardevolle inzichten aan belanghebbenden en fungeren als betrouwbare adviseurs, die organisaties helpen hun doelstellingen te behalen en duurzame groei te realiseren. Bij Finnt begrijpen we de complexiteit van bedrijfsfinanciën. Onze interim finance directors zijn bedreven in het analyseren van financiële gegevens, het opstellen van gedetailleerde budgetten en het begeleiden van investeringsbeslissingen om de financiële gezondheid van je organisatie te waarborgen en te versterken.

De financieel directeuren van Finnt hebben brede ervaring op het gebied van Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx, maar ook met andere vormen van verslaglegging.

Er wordt daarbij gebruik gemaakt van verschillende systemen, waaronder: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemart binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat binnen heel Nederland actief is. Wij richten ons op het succesvol matchen van finance professionals met diverse organisaties. Wij bieden oplossingen voor interim-opdrachten, werving & selectie en executive search vraagstukken, op alle niveaus van expertise.

Met een uitgebreid netwerk van meer dan 50.000 financiële professionals, variërend van financiële administrateurs tot ervaren CFO’s en finance directors, hebben wij de juiste kandidaten beschikbaar. Ben je benieuwd hoe Finnt jouw financiële team kan versterken en welke meerwaarde wij kunnen bieden? Neem contact met ons op en laat ons het verschil maken voor jouw organisatie!

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Interim financieel directeur gezocht?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim financieel directeur

In diverse situaties kan een interim financieel directeur een passende oplossing bieden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een groot project, een uitdagende permanente vacature, of wanneer een vaste werknemer plotseling uitvalt. Het spoedig invullen van de functie van financieel directeur is dan van essentieel belang.


Binnen een tijdsbestek van slechts 48 uur zijn wij in staat om geschikte kandidaten te introduceren. Het feit dat de meeste interim professionals herhaaldelijk met succes opdrachten uitvoeren via Finnt en dat opdrachtgevers met plezier bij ons terugkeren, beschouwen wij als een waardevolle erkenning. Ontdek zelf hoe wij, in deze specifieke scenario’s, snel en doeltreffend kunnen inspelen op de behoeften van jouw financiële team.

Interim financieel directeur nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente financieel directeur

Kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van de perfecte finance director voor een permanente positie in jouw organisatie, of ben je op zoek naar meer informatie hierover? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Finnt fungeert als jouw betrouwbare partner voor finance teams en professionals. Met onze diepgaande kennis van Accounting & Controlling hebben wij een scherp begrip van de sector en haar diverse mogelijkheden. Onze overtuiging in een persoonlijke aanpak wordt weerspiegeld door een toegewijde adviseur vanuit Finnt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw specifieke wensen en ambities en streven ernaar om de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals optimaal te begeleiden naar een functie binnen jouw bedrijf. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij de perfecte match kunnen creëren voor jouw financiële team!

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een financieel directeur? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Financial director nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.