Op zoek naar een hoofd financiële administratie?

Het Hoofd Financiële Administratie is de centrale figuur achter een vlekkeloze financiële operatie. Als manager van de financiële administratie neemt hij de leiding in het beheren en coördineren van alle financiële processen binnen de organisatie. Ben je op zoek naar een manager financiële administratie? 

Finnt bemiddelt als financieel recruitmentbureau door heel Nederland finance specialisten. Dit doen zij voor alle type organisaties en zowel interim als op voor werving & selectie. We komen graag in contact voor meer achtergrondinformatie, waarna we binnen 48 uur de meest geschikte kandidaten introduceren.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Financieel administrateur?

Met hun diepgaande kennis van financiële administratie, boekhoudkundige principes en bedrijfsprocessen zijn de Hoofden Financiële Administratie van Finnt onmisbaar voor elk succesvol bedrijf. Ze zijn de sleutel tot een gestroomlijnde financiële operatie en vormen een waardevolle schakel in het streven naar financiële optimalisatie. 

Vaardigheden van onze financieel administrateurs

Het hoofd financiële administratie dat Finnt bemiddelt is verantwoordelijk voor het monitoren van budgetten, het optimaliseren van boekhoudkundige processen en het bieden van waardevolle inzichten aan het managementteam. Als betrouwbare leiders dragen ze bij aan het efficiënt beheren van financiële middelen, het minimaliseren van risico’s en het handhaven van een gezonde financiële basis voor de organisatie.

Uiteraard kan de rol van administratief teamlead verschillen per organisatie. We horen het dan ook graag welke ervaring of kennis van specifieke financiële tools gewenst of vereist is. Zo kunnen we binnen ons ruime netwerk van financieel administratieve teamleads de geschikte kandidaat selecteren. 

Onze specialisten hebben daarnaast ervaring met verslaglegging middels Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx en andere gewenste vormen.

Systemen waarmee zij werken zijn onder andere: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemart binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een persoonlijk en gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat zich door heel Nederland actief is op het gebied van bemiddeling van finance specialisten. Wij vervullen accounting & controlling functies op alle niveaus en bieden oplossingen voor zowel interim, werving & selectie als executive search vraagstukken.

Ons uitgebreide netwerk omvat meer dan 50.000 financiële professionals, waaronder financiële administrateurs, maar ook grootboek specialisten, finance managers en andere accounting & controlling posities. Stuk voor stuk van onschatbare waarde voor de financiën binnen jouw organisatie. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim hoofd financiële administratie

In verschillende situaties kan een interim financieel medewerker de perfecte oplossing zijn. Denk aan een omvangrijk project, een uitdagend te vervullen vaste vacature, of onverwachte uitval van een vaste werknemer. Het is van cruciaal belang om in zulke gevallen snel een geschikte invulling te vinden voor de rol van hoofd financiële administratie.

Binnen slechts 48 uur kunnen wij geschikte kandidaten presenteren. Wij zijn er trots op dat veel interim professionals herhaaldelijk opdrachten via Finnt uitvoeren en dat opdrachtgevers met plezier bij ons terugkeren.

Hoofd financiële administratie nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente hoofd financiële administratie

Kunnen wij je assisteren bij het vinden van een geschikte financieel medewerker voor een permanente positie binnen jouw organisatie, of wil je meer gedetailleerde informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Finnt fungeert als jouw partner voor finance teams en professionals. Met onze specialisatie in Accounting & Controlling hebben we een diepgaand begrip van de sector en haar mogelijkheden. Door de toewijzing van een toegewijde adviseur vanuit Finnt, hechten we waarde aan een persoonlijke benadering. We zijn nieuwsgierig naar jouw behoeften en doelen, en streven ernaar om kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals optimaal te begeleiden naar een functie binnen jouw bedrijf.

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een hoofd financiële administratie? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Teamlead financiële administratie nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.