Vind een CFO of stel je vraag


Op zoek naar een CFO?

Bij Finnt vind je snel een CFO of voor jouw onderneming.
Stuur direct een bericht en vertel ons waar jij naar op zoek bent. Binnen 48 uur stellen wij geschikte kandidaten voor.

Wat doet een CFO?
De CFO ondersteunt het management team, of stuurt de organisatie aan op strategisch gebied.  Zij zet de grote lijnen uit op gebied van budgetten, investeringsvoorstellen en een correcte P&L. Onder haar leiding draagt de CFO zorg voor de AO/IC, financiële planning en analyses (FP&A), opzetten planning en control cyclus en interne controlemaatregelen. 

Ook doet de CFO periodieke afsluitingen zoals de maandafsluiting, kwartaal afsluiting en jaarafsluiting, consolidatie, rapportages, forecasts, doorvoeren van aanbevelingen en verbeteringen, opstellen meerjarenplan, uitwerken business cases, monitoren voortgang, opstellen jaarrekening en voorbereiden accountantscontrole. 

Zij geeft vaak leiding aan een finance team en/of finance manager, specifiek actief binnen de vakgebieden Accounting en Controlling. Ook kunnen zaken als HR, IT, Salarisadministratie en samenwerking met Sales onderdeel van het werk zijn.

Vaardigheden van onze CFO’s
Onze specialisten hebben ervaring op gebied van Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx en andere vormen van verslaglegging.

Systemen waarmee gewerkt wordt zijn onder andere, maar niet uitgezonderd: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense.

Over Finnt
Finnt bemiddelt financieel specialisten binnen de vakgebieden Accounting & Controlling, van support tot management functies en voor zowel interim als vaste posities. Een groot deel van ons netwerk van 50.000+ financials bestaat uit professionals binnen het management, zoals de CFO. 

Finnt investeert graag in een lange termijn relatie, maar is binnen 48 uur van betekenis met geschikte kandidaten.

Vragen?
Kunnen wij ondersteunen, of is meer informatie gewenst? Neem dan vooral contact met ons op!

Onze tevreden klanten

Bart Vredebregt
Bart VredebregtCEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van RensCFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de VreedeRaad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy WarnarHoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"