Over

Finnt

Over

Finnt

Finnt is een persoonlijk en specialistisch bemiddelingsbureau, opgericht door Jeroen Janssen en Niels Krommenhoek. Finnt bestaat verder uit onze Senior Recruitment Consultants en Sourcing Partners. Vanuit ons kantoor in Amsterdam bemiddelen wij finance specialisten voor organisaties door heel Nederland. Het grootste gedeelte van onze tijd zijn we onderweg om ons netwerk uit te breiden en te onderhouden. In het hele land ontmoeten wij potentiële- en bestaande klanten, evenals de financials met wie wij samenwerken.

Als boetiek binnen de finance markt focussen wij ons op Accounting & Controlling posities binnen Nederland. Hierbij richten wij ons op zowel de profit als de non-profit sector, van financial support tot CFO niveau. Vanuit Finnt vinden wij kwaliteit essentieel. Om die reden zijn wij kritisch op de verzoeken die wij ontvangen. Maar belangrijker nog, wij zijn de adviseur die organisaties nodig hebben op het moment dat ze bij ons aankloppen. Als specialist in de markt, met een netwerk van 50.000+ financials hebben wij een exact beeld van de doelgroep Financial Accountants & Controllers, waardoor wij snel kunnen schakelen en in zeer korte tijd de juiste match maken.

Een persoonlijke benadering vinden wij essentieel voor onze dienstverlening. Op die manier bouwen wij een lange termijnrelatie op en kunnen wij tegemoet komen aan de wensen van zowel onze opdrachtgevers, als onze kandidaten. Voor onze financials bemiddelen wij de beste posities bij top werkgevers. Onze opdrachtgevers kunnen daarentegen verwachten dat wij altijd de meest geschikte financials bemiddelen op zowel interim als permanent gebied.

Elke organisatie en iedere specialist heeft haar wensen en eisen. Door hiernaar te luisteren en het gehele recruitmentproces, van A tot Z, zo goed mogelijk op elkaar aan te sluiten, probeert Finnt er steeds weer voor te zorgen dat zowel de opdrachtgever als de specialist na afloop terugkijken op een succesvolle bemiddeling en een prettige en persoonlijke samenwerking.

Bij Finnt werken enkel ervaren recruiters met meerdere jaren werkervaring. Als opdrachtgever word je altijd geholpen door een dedicated consultant die snel van terugkoppeling voorziet. Onder het kopje ‘Onze Mensen’ stellen wij ons graag persoonlijk voor.