Op zoek naar een project controller

De project controller is de sleutel tot doordachte besluitvorming binnen projecten of projectgestuurde omgevingen en vormt een solide financiële basis voor het behalen van jullie projectdoelstellingen. Finnt is een financieel bemiddelingsbureau dat door heel Nederland finance specialisten bemiddelt. Dat doen wij met een persoonlijke en specialistische aanpak en voor alle type organisaties. Ben jij op zoek naar een project controller voor jouw onderneming? Na contact met Finnt stellen wij binnen 24 uur de ideale kandidaten aan je voor.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Project controller?

De project controller is de motor achter projectmatig succes. Project controllers van Finnt optimaliseren projecten of de financiën binnen projectgestuurde omgevingen. Dit doen zij op basis van gedegen analyses en financieel inzicht. Onze project controllers spelen een onmisbare rol in het analyseren van project gerelateerde financiële gegevens, het opstellen van prognoses en het bewaken van budgetten, om ervoor te zorgen dat projecten niet alleen op tijd, maar ook binnen het budget worden voltooid.

De verantwoordelijkheden van onze project controllers omvatten het waarborgen van nauwkeurige financiële rapportages; zij ontwikkelen financiële modellen, monitoren projectkosten en bieden waardevolle inzichten aan het projectteam en het management. Als strategische partners helpen ze bij het optimaliseren van projectefficiëntie, het minimaliseren van risico’s en het waarborgen van de financiële gezondheid van projecten.

Vaardigheden van onze project controllers

De project controllers van Finnt zijn meesters in het opstellen en bewaken van projectbudgetten. Ze begrijpen de kunst van het alloceren van middelen en zijn bedreven in het monitoren van kosten. Of het nu gaat om grote infrastructurele projecten of complexe IT-implementaties, zij zorgen ervoor dat elke euro effectief wordt besteed.

Onze controllers hebben onder andere ervaring op het gebied van Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx, maar uiteraard hebben we binnen ons netwerk van 50.000+ financials ruime kennis van andere vormen van verslaglegging.

De systeemkennis rijkt tevens breed, dank aan: SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 24 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemarkt binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt onderscheidt zich als een toegewijd bemiddelingsbureau met een persoonlijke aanpak, actief in heel Nederland. Onze focus ligt op het verbinden van financiële experts aan diverse organisaties, waarbij we vacatures invullen op alle denkbare niveaus. Of het nu gaat om interim-opdrachten, werving & selectie, of executive search, wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

Met een uitgebreid netwerk van meer dan 50.000 financiële professionals, variërend van financiële administrateurs tot CFO’s, finance directors en andere managementfuncties, zijn zij stuk voor stuk van onschatbare waarde voor de financiële gezondheid van jouw organisatie. Nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde die wij kunnen bieden? Laat ons je verrassen met wat we specifiek voor jouw situatie kunnen betekenen!

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim project controller

Finnt staat bekend als een dynamisch bemiddelingsbureau dat uitblinkt in het vinden van geschikte oplossingen voor diverse vraagstukken. Of het nu gaat om een ambitieus project, een uitdagende vaste positie, of onvoorziene personeelsuitval, onze interim projectcontrollers staan paraat.

Een snelle invulling van de project control positie is in dergelijke scenario’s van vitaal belang. Binnen een indrukwekkende termijn van slechts 24 uur introduceren wij potentiële kandidaten die niet alleen voldoen aan de eisen, maar die ook gedreven zijn om bij te dragen aan het succes van jouw organisatie.

Het is voor ons een bijzonder genoegen dat veel interim professionals steeds opnieuw via Finnt opdrachten uitvoeren. En het feit dat opdrachtgevers met plezier bij ons terugkomen, beschouwen wij als een waardering voor de waarde die wij toevoegen. Ontdek hoe wij, met een frisse aanpak, het verschil kunnen maken in jouw financiële team.

Ben je op zoek naar een gedreven interim project controller, interim finance managerinterim business controller of een andere financiële functie op interim basis? Neem gerust contact met ons op!

Project controller nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 24 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente project controller

Kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van een geschikte project controller voor een permanente positie binnen jouw organisatie, of heb je behoefte aan meer informatie hierover? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Finnt staat bekend als jouw partner voor finance teams en professionals. Met onze diepgaande expertise in Accounting & Controlling hebben wij een uniek inzicht in de sector en haar mogelijkheden. Onze benadering is persoonlijk, met een toegewijde adviseur vanuit Finnt die gelooft in een op maat gemaakte aanpak.

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en ambities, en streven ernaar om de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals optimaal te begeleiden naar een positie binnen jouw bedrijf. Laten we samen de perfecte match creëren voor jouw financiële team!

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een project controller? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Project Controller nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 24 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.