Op zoek naar een salarisadministrateur?

Met uitgebreide kennis van loonadministratie en sociale wetgeving en het vermogen om complexe salarisberekeningen te beheren, vormen de salarisadministrateurs van Finnt een waardevolle aanvulling voor zowel de interne organisatie als voor administratiekantoren. Ze spelen een essentiële rol bij tevreden collega’s en een soepele salarisverwerking.

Finnt is een persoonlijk en specialistisch bemiddelingsbureau dat finance specialisten bemiddelt. Dit doen wij voor alle organisaties in Nederland. Ben jij op zoek naar een medewerker salarisadministratie voor jouw onderneming? Vanuit Finnt kunnen wij binnen 48 uur de best passende kandidaten introduceren.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Salarisadministrateur?

Salarisadministrateurs, of Payroll Specialisten, zijn verantwoordelijk voor het verwerken van salarissen, het beheren van arbeidscontracten, het afhandelen van belastingen en sociale premies en het zorgen voor strikte naleving van arbeidswetgeving. Salarisadministrateurs zijn experts in complexe loonberekeningen en houden voortdurend de veranderende wet- en regelgeving in de gaten.

Binnen organisaties zorgen salarisadministrateurs ervoor dat medewerkers correct worden betaald en dat alle belastingen en premies tijdig en nauwkeurig worden afgedragen. Voor administratiekantoren zijn ze onmisbaar als vertrouwde adviseurs voor hun klanten. Ze bieden niet alleen loonadministratiediensten, maar adviseren ook over HR-gerelateerde kwesties en ondersteunen bedrijven bij het voldoen aan alle wettelijke verplichtingen.

Vaardigheden van onze salarisadministrateurs

Om de rol van salarisadministrateur te vervullen, volgen onze specialisten opleidingen gericht op loonadministratie, fiscale wetgeving en sociale zekerheid. Zo blijven ze up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied, zoals veranderingen in belastingwetten en CAO-afspraken. Onze professionals beheren niet alleen de loonadministratie binnen organisaties, maar bieden ook waardevolle diensten aan externe klanten bij administratiekantoren.

De verslaglegging waarmee onze specialisten werken zijn onder andere Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx.

Er wordt met verschillende systemen en partijen gewerkt wordt, waaronder: SAP, ADP, Visma, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemart binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is een toegewijd bemiddelingsbureau dat zich in heel Nederland specialiseert in het verbinden van finance specialisten, zo ook binnen de payroll, met een breed scala aan organisaties. Wij zijn actief op alle niveaus en bieden oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken op het gebied van interim, werving & selectie en executive search.

Het uitgebreide netwerk van Finnt telt meer dan 50.000 financiële professionals, waaronder niet alleen salarisadministrateurs, maar ook payroll managers, accountants en andere functies binnen finance. Elk van deze professionals draagt onschatbare waarde bij aan de financiële gezondheid van jouw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor jou kunnen bieden? 

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Salarisadministrateur nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim salarisadministrateur

In uiteenlopende scenario’s kan een interim salarisadministrateur een op maat gemaakte oplossing bieden. Denk aan uitdagende projecten, moeilijk vervulbare vaste posities, of onvoorziene uitval van een teamlid. In deze cruciale momenten is een snelle invulling van de functie financieel administrateur van vitaal belang.

Binnen een indrukwekkende termijn van 48 uur presenteren wij passende kandidaten. Het is voor ons een ware eer dat veel interim professionals herhaaldelijk via Finnt opdrachten aannemen en dat opdrachtgevers met enthousiasme bij ons terugkomen. Ontdek de onderscheidende aanpak die wij kunnen bieden.

Salarisadministrateur nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente salarisadministateur

Heb je ondersteuning nodig bij het vinden van een geschikte financieel medewerker voor een vaste positie binnen jouw organisatie, of wil je meer inzicht hierin verkrijgen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Finnt staat klaar als jouw partner voor finance teams en professionals. Met onze diepgaande expertise in Accounting & Controlling hebben we een goed begrip van de sector en de mogelijkheden die zich voordoen. Door de inzet van een toegewijde adviseur vanuit Finnt, geloven wij sterk in een persoonlijke aanpak. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en ambities, en streven ernaar om de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals optimaal te begeleiden naar een passende functie binnen jouw bedrijf. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een medewerker financiële administratie? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Medewerker Salarisadministratie nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag? 

Request a call

Let us know when we can give you a call

Belverzoek

Laat ons weten wanneer wij u mogen bellen.