Op zoek naar een senior business controller?

De senior business controller is de strategisch financieel beheerder die zakelijk succes vormgeeft. Senior controllers spelen daarbij een centrale rol in besluitvorming en groei door nauwkeurige interpretatie van gegevens, geavanceerde analyses en strategische besluitvorming. Als persoonlijk en specialistisch financieel bemiddelingsbureau is Finnt bemiddelaar van finance specialisten, zo ook Senior Business Controllers. Finnt bemiddelt daarbij door heel Nederland voor alle type organisaties en alle niveaus. Ben jij op zoek naar een senior business controller voor jouw onderneming? Neem contact met ons op en binnen slechts 48 uur stellen wij de meest geschikte kandidaten aan je voor.

Partners waar we trots op zijn

Wat doet een
Senior business controller?

De Senior Business Controllers van Finnt fungeren als strategische bewakers, waarbij ze complexe cijfers analyseren en organisaties helpen om hun doelen te bereiken, terwijl ze zakelijke risico’s minimaliseren. Met hun diepgaande kennis van financiële analyses, risicomanagement en strategische planning zijn ze onmisbaar voor een doordachte bedrijfsstrategie en een stevige financiële basis voor jullie succes.

Onze Senior Controllers zijn meesters in het begrijpen van bedrijfsdoelstellingen en het ontwikkelen van geavanceerde financiële strategieën. Ze vertalen complexe financiële gegevens naar heldere, haalbare doelen en strategische initiatieven. Ze zijn de drijvende krachten achter grootschalige financiële planning en strategische besluitvorming.

Vaardigheden van onze senior business controllers

De senior controllers van Finnt zijn bedreven in het analyseren van grote hoeveelheden gegevens om verborgen patronen en waardevolle inzichten te ontdekken. Ze gebruiken geavanceerde data-analysetools om strategische beslissingen te onderbouwen en groeimogelijkheden te identificeren. Hun analytische vaardigheden bieden diepgaande inzichten die van onschatbare waarde zijn voor de organisatie. 

Onze controllers zijn inzetbaar op verschillende aspecten binnen controlling, zoals Financial, Business, Project, Group en Assistent control. De verslaglegging kan daarbij worden gedaan in onder andere Dutch GAAP, US Gaap, IFRS, SOx.

Het systeem waar jouw organsitie mee werkt is niet van belang, want er is brede kennis van de minder bekende en grotere systemen zoals SAP, AFAS, Microsoft (Dynamixs, AX, 365), Exact (Globe, Online), Oracle, NetSuite, AccountView, Unit4, PowerBI, Tableau en Qlik Sense. 

Grootste finance netwerk van 50.000+ financials

Binnen 48 uur geschikte kandidaten

Persoonlijk contact

Nichemart binnen accounting & controlling

Waarom Finnt?
Persoonlijke en specialistische aanpak

Finnt is niet zomaar een bemiddelingsbureau; we zijn jouw partner in het vinden van top finance talent door heel Nederland. Of het nu gaat om het snel invullen van cruciale posities, het selecteren van toptalent, of het vinden van de perfecte leider via executive search, wij hebben de expertise.

In ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 financiële professionals vind je niet alleen Controllers, maar ook strategische denkers zoals CFO’s, finance directors en data specialisten. Zij zijn de onmisbare schakels voor de financiële gezondheid van jouw organisatie.

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontdek wat Finnt voor jouw team kan betekenen!

Vergelijkbare functies

Wat kan je van ons verwachten?

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Contact

Wil je liever bellen, een digitale afspraak, of dat wij langskomen op kantoor? Voor ons is alles mogelijk.

Stap 2: Intake

Tijdens een heldere intake achterhalen wij alle wensen en eisen om direct aan de slag te kunnen gaan

Stap 3: Zoektocht

Vanuit ons netwerk van 50.000+ financials kwalificeren wij de beste match voor jouw organisatie.

Stap 4: Introductie

De consultant(s) met de beste aansluiting introduceren wij met CV en uitgebreide toelichting.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Zit jouw interessante kandidaat er tussen? Dan plannen we meteen op korte termijn een kennismakingsgesprek en/of meeloopdag in.

Stap 6: Tekenen overeenkomst

Bij de juiste match sturen we dezelfde dag nog het contract toe om zo snel mogelijk te kunnen starten.

Stap 7: Start

Rondom de startperiode hebben we meermaals contact om de voortgang te bespreken

Financieel medewerker nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor. 

Interim senior business controller

Bij Finnt begrijpen we dat elk financieel scenario uniek is. Of het nu gaat om een ambitieus project, een uitdagende vaste positie die lastig te vervullen is, of onverwachte uitval van een vaste medewerker – onze interim financiële professionals staan paraat.

In situaties waarin een snelle invulling van de senior controller positie van cruciaal belang is, stappen wij naar voren. Binnen een indrukwekkende termijn van slechts 48 uur introduceren wij gekwalificeerde kandidaten die niet alleen aan de eisen voldoen, maar die ook kiezen voor Finnt vanwege de herhaalde succesvolle opdrachten en het plezier waarmee opdrachtgevers bij ons terugkomen.

Klaar om snel en efficiënt te schakelen in jouw financiële team? Ontdek de Finnt-aanpak en maak gebruik van onze bewezen resultaten!

Senior business controller nodig?

Neem contact met ons op. We horen graag waar jij naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij binnen 48 uur geschikte kandidaten voor.

Permanente senior controller

Laat Finnt jouw advieur zijn bij het vinden van de perfecte financiële kracht voor jouw organisatie. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een geschikte ervaren controller op een vaste positie, of wil je gewoon meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bij Finnt gaan we verder dan alleen bemiddelen; we zijn jouw toegewijde partner voor finance teams en professionals. Onze diepgaande expertise in Accounting & Controlling stelt ons in staat de sector als geen ander te begrijpen. Met een persoonlijke aanpak, ondersteund door een toegewijde adviseur vanuit Finnt, streven we ernaar jouw wensen en ambities te doorgronden.

Benieuwd hoe wij de kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van meer dan 50.000 finance professionals kunnen leiden naar een ideale positie binnen jouw bedrijf? Laten we samen de volgende stap zetten en jouw financiële team versterken!

Ontdekken hoe we jou kunnen helpen?

Ondersteuning gewenst bij het vinden van een ervaren controller? Via het contactformulier helpen we je nog dezelfde werkdag.

Optioneel: voeg bestand toe (.pdf of .docx)

Klantervaringen

Waarom klanten met ons samenwerken

Bart Vredebregt
Bart Vredebregt
CEO
Lees verder
"Wij hadden behoefte aan een interim finance manager. Aan het einde van het telefonische kennismakingsgesprek kwamen ze al met een uitermate geschikte kandidaat die 2 dagen later bij ons aan de slag is gegaan en sindsdien helpt ons bedrijf verder te groeien. Naast snel ook prettig om mee samen te werken. Een aanrader!"
Jan van Rens
Jan van Rens
CFO
Lees verder
"Dank voor de snelle en passende interim oplossing!"
Jonne Kolmschot
Jonne Kolmschot
Office Manager
Lees verder
"Finnt heeft ons enorm snel aan de juiste interim financial geholpen!"
Ruud van der Bruggen
Ruud van der Bruggen
Group Controller
Lees verder
"Finnt kon ons zeer snel aan een goede interimmer helpen, korte doorlooptijd en prettige communicatie"
Rene de Vreede
Rene de Vreede
Raad van Toezicht lid Stichting Klimkoord
Lees verder
"Finnt had op korte termijn een aantal kandidaten voor ons beschikbaar waarmee we in gesprek konden, geweldig in een tijd van "krapte!"
Freddy Warnar
Freddy Warnar
Hoofd Administratie
Lees verder
"Prettig zakelijke partij om zaken mee te doen. Niet opdringerig, duidelijk op zoek naar een langdurige relatie. Houden zich aan afspraken. Aanrader!"

Onze specialisten

We helpen je graag

Senior Controller nodig?

We bespreken graag het profiel om binnen 48 uur geschikte kandidaten voor te stellen. Vrijblijvend meer informatie of direct aan de slag?