Kandidaten

Voor kandidaten

Finnt brengt finance specialisten en opdrachtgevers bij elkaar, zowel voor interim als voor vaste functies. Onze dienstverlening is volledig toegewijd aan financiële functies binnen de vakgebieden Accounting en Control, van financiële ondersteuning tot directieniveau. Door deze toewijding worden wij door onze klanten als waardevolle sparringpartner gezien en ontvangen constant nieuwe, uitdagende vacatures.

Omdat wij nauw contact onderhouden met ons uitgebreide netwerk van finance specialisten, weten wij exact wat voor u belangrijk is als u met ons samenwerkt; uitdagende functies, aantrekkelijke financiële voorwaarden en uitstekende begeleiding gedurende het gehele (sollicitatie)proces. Daarnaast begrijpen wij door onze achtergrond in de financiële wereld ook uitstekend welke functie bij u past.

Wij zijn een nuchtere, persoonlijke organisatie en handelen daar ook naar. Finnt ontzorgt u graag bij het vinden van uw nieuwe baan of opdracht en zorgt ervoor dat u zich alleen hoeft te concentreren op de inhoudelijke aansluiting. Wij ontzorgen u graag in het proces eromheen.

Alle actuele vacatures vindt u in ons vacature overzicht. Staat uw functie er niet tussen? Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Functiegroepen

Finnt onderscheidt zich door zich specifiek te richten op de volgende functiegroepen:

Functies

Binnen deze vakgebieden ligt de focus op specialistische en managementfuncties.Typische functies die onze kandidaten bekleden zijn: