Kom jij ons team versterken?

Bij Finnt zijn we doorlopend op zoek naar collega’s, zowel mét als zonder recruitmentervaring. Als ervaren Recruitment Consultant word je verantwoordelijk voor een eigen regio en run je als het ware jouw toko binnen Finnt. Je krijgt daarbij veel coaching en advies van ervaren collega’s. Heb je daarnaast ondersteuning nodig, dan breiden we op basis van jouw behoeften het team uit. Alles om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk aandacht kunt besteden aan het doen van deals.

Maar ook zónder recruitment ervaring kun je bij ons aan de slag! Bijvoorbeeld omdat je het sales vak interessant vindt en jij je hier graag in wilt ontwikkelen. In dat geval start je bij ons als Junior Recruiter / Sourcer, waarbij je de ervaren Recruiters ondersteunt met het invullen van de openstaande opdrachten. In de tussentijd leer je alle kneepjes van het recruitmentvak met als doel om binnen een half jaar zelfstandig als Recruitment Consultant aan de slag te gaan.

De focus ligt momenteel bij ervaren recruitment of sales collega’s, maar we komen graag met je in contact als je jouw carrière als recruiter bij Finnt wilt beginnen. Wil je meer weten over het de rol, salaris, bonus en overige zaken? Klik op de vacaturelinks voor meer informatie!

Finnt
Begin 2016 hebben wij Finnt opgericht; een specialistische recruitmentorganisatie voor bemiddeling van financiële posities. Geen banken en verzekeraars, maar juist elke organisatie in NL met een finance afdeling, van MKB tot grote corporates zoals Bol.com en Heineken. Tijdens corona is dit een zeer stabiele markt gebleken en in de loop der jaren hebben wij zeer een uitgebreide klant- en kandidatenportefeuille opgebouwd. Om ons team (5 man, 3 vrouw) uit te breiden zoeken we op korte termijn meerdere nieuwe collega’s mét en zónder recruitment ervaring. Kennis van het finance vakgebied is niet belangrijk, dit leer je gaandeweg. We zoeken juist energieke, sociale mensen die het leuk vinden om met sales en recruitment bezig te zijn.